KESHILLA PER BLERJET TUAJA
Instagramming

Loredana është e fiksuar me këtë pozë në foto dhe e kuptojmë pse

Shkruar nga Anabel

13 Qershor 2019

Teksa të gjithë po flisnin për flokët kaçurrelë të Loredanës, ne na ra në sy diçka tjetër. Poza!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Loredana (@loredana) on

Loredana është fiksuar me këtë pozë, pra me duart në anë të fytyrës që tërheqin sytë. Në foton e fundit pozon ashtu.

Në foton e profilit në Instagram gjithashtu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Loredana (@loredana) on

Dhe ja ku është sërish.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Loredana (@loredana) on

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Loredana (@loredana) on

Duart në këtë pozicion tendosin lëkurën dhe sytë duke bërë gjithçka të duket më mirë. Plus, të jep diçka për të bërë me duart, që është gjithmonë sfide kur vjen puna te fotot.

Një tjetër pozë po kaq fiksuese, por që vlen vetëm për Loredanën dhe ata që kanë të njëjtin tatuazh si ajo, është kjo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Loredana (@loredana) on

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Loredana (@loredana) on

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Loredana (@loredana) on

MOS I HUMBISNI