Anonim të lutem

Sondazh: Çfarë do të bënit nëse prindërit s’do t’ju pranonin lidhjen me dikë

Shkruar nga Anabel

11 Qershor 2019

Sondazh: Çfarë do të bënit nëse prindërit

Situata e mëposhtme i përket një një vajze që iu drejtua Anabel për një mendim, por fare mirë mund t’ju ndodhte edhe ju. Në fund të artikullit gjeni sondazhin.

“Kam disa vite e lidhur me dikë dhe babai im nuk do ta shohë me sy, thjesht sepse s’është i pasur. Ndërkohë, njeriu që kam unë në krah, sapo mbaroi shkollën dhe është gati për punë. Gjërat do t’i ndërtojmë bashkë sepse për pak mbaroj edhe unë shkollën.

Babai është kundra kot së koti, sepse së pari ne s’jemi familje e pasur. Unë jam shumë e lumtur me të dashurin tim, por si t’ia bëj që babai im nuk pranon të bëjmë asgjë familjare. Dua thjesht që familjet të njihen dhe kaq. Më jepni ndonjë ide.” – anonime

 

MOS I HUMBISNI