Flirt

Mos keni harruar të bini në dashuri?

Shkruar nga Anabel

10 Qershor 2019

Mos keni harruar të bini në dashuri?

“Kam harruar se ç’do të thotë të biesh në dashuri. Ta ndjesh atë. Jam 27-vjeç dhe jam single prej kohësh. Kam provuar të dal me djem të lezetshëm, por që kur historia ime e rëndësishme përfundoi, s’kam ndjerë absolutisht asgjë për asnjë. As për të nisur një romancë. Në veçanti, kam njohur një zotëri fantastik, por pavarësisht përpjekjeve, asgjë.  Ndihem kaq keq. Kjo ndjesi stresuese është përkeqësuar edhe më me vdekjen e gjyshes sime, që ishte njeriu im më i afërt. Më duket sikur kam një zemër të akullt tani. A do të ndjej më ndonjëherë?!”

Ndonëse kjo letër është shkruar nga një vajzë anonime për Elle, me një dilemë të tillë mund të ndodhet secili nga ne. Para se të marrim përgjigje, hidhini një sy pyetjeve më poshtë.