Shtepia VIP

Mirë se erdhët në shtëpinë e Ledri Vulës!

Shkruar nga Anabel

10 Qershor 2019

Mirë se erdhët në shtëpinë e Ledri Vulës!

Në një intervistë për emisionin e të shtunave pasdite në Vizion Plus, “My Living”, Xheraldina Vula, e ëma e Ledrit, tregoi për kamerat shtëpinë ku banon reperi së bashku me familjen e tij. Ndër të tjera, Xheraldina theksoi se si një djalë i ndjeshëm dhe i lidhur me familjen, Ledri preferon të qëndrojë shumë gjatë në shtëpi. (Flowin e kom kancer jom n'horoskop Gaforre!).

Mirë se erdhët në shtëpinë e Ledri Vulës!

Mirë se erdhët në shtëpinë e Ledri Vulës!

Siç mund ta shihni edhe në pamjet e mëposhtme, vila dykatëshe është e dekoruar përmes ngjyrave të ngrohta, ku nuk mungojnë elementet antike të kulturave të ndryshme, elementet e drurit dhe mermerit. Nuk po e zgjasim më shumë, ja pamjet e tjera të shtëpisë!

Mirë se erdhët në shtëpinë e Ledri Vulës!

Mirë se erdhët në shtëpinë e Ledri Vulës!

Mirë se erdhët në shtëpinë e Ledri Vulës!

Mirë se erdhët në shtëpinë e Ledri Vulës!

Mirë se erdhët në shtëpinë e Ledri Vulës!

Mirë se erdhët në shtëpinë e Ledri Vulës!

Mirë se erdhët në shtëpinë e Ledri Vulës!

Mirë se erdhët në shtëpinë e Ledri Vulës!

Mirë se erdhët në shtëpinë e Ledri Vulës!

Mirë se erdhët në shtëpinë e Ledri Vulës!

Mirë se erdhët në shtëpinë e Ledri Vulës!

Mirë se erdhët në shtëpinë e Ledri Vulës!