KESHILLA PER BLERJET TUAJA
Flokët

Modele stil dhe të thjeshta: Si t’i stilojmë flokët me gërsheta

Shkruar nga Anabel

7 Qershor 2019

Gjatë ditëve të nxehta të verës, flokët e gjatë dhe të lëshuar mbi supe/fytyrë nuk janë të preferuarit tanë prandaj kalojmë në planin B: Gërshetat!

1. Formoni një gërshet të lirë në pjesën e fundit të flokëve.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dea Mishel (@deamichellee) on

2. Diçka të ngjashme realizojeni te flokët e ndarë në gjysmë.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dea Mishel (@deamichellee) on

3. Shmangni baluket e bezdisshme duke krijuar gërsheta si në foto:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dea Mishel (@deamichellee) on

4. Për një model më pranveror, shtoni edhe detajet e luleve.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dea Mishel (@deamichellee) on

5. Nëse jeni mjaftueshëm me fat dhe keni flokë të gjatë, kapini në modelin “bishti i Rapunzel-it”.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Megi Pojani © (@megipojani) on

Modele të tjera:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kathleen (@kathleen_hair) on

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JOYJAH ESTRADA (@joyjah) on

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Braiding Life (@braidinglife) on

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by YUICHI ISHIDA (@hairbyyuichi) on

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KRISTIN ESS HAIR • FOUNDER (@kristin_ess) on

MOS I HUMBISNI