KESHILLA PER BLERJET TUAJA
QUIZ

S'është ashtu si duket: E gjen dot ç'fshihet në këto foto

Shkruar nga Anabel

4 Qershor 2019

Nëse edhe sot je në punë dhe të duhet ta mbash veten zgjuar, fotografitë e mëposhtme do të risjellin në jetë përqëndrimin tënd. 

Nisim me të parën. Sheh gjë tjetër përpos disa gjetheve të thara?

 

Brenda 5 sekondave gjej macen në fotografi...

 

Nëse nuk ia dole dot, ke një tjetër mundësi. Këtë herë zbulo kotelen që fshihet këtu poshtë:

 

E pe dhe ti atë që pashë dhe unë?

 

Je i/e bindur që gjendet vetëm një buf në foto?

 

MOS I HUMBISNI