Flirt

Pse gratë tërhiqen nga burrat e mëdhenj në moshë?

Shkruar nga Anabel

29 Maj 2019

Pse gratë tërhiqen nga burrat e mëdhenj në moshë?

Numri i grave që duan ta kalojnë jetën me burra shumë më të mëdhenj se ato është i lartë. Madje, ekziston një term specifik i krijuar për këtë lloj lidhjeje, që quhet romanca Maj-Dhjetor.

Duket shumë romantike, por ka njerëz që ende shohin me dyshim çiftet që kanë diferenca të mëdha në moshë. Kjo ndoshta ndodh sepse shumica nuk dinë arsyet pse një grua tërhiqet pas një mashkulli më të madh në moshë.

Pse gratë tërhiqen nga burrat e mëdhenj në moshë?

1. Ata janë shumë më të pjekur

Një grua tërhiqet më shumë pas një mashkulli që tregon maturi. Prandaj, djemtë që janë një moshë me to janë shokë të mirë aventurash dhe gjërash të reja, por jo partnerë jete seriozë.

Pse gratë tërhiqen nga burrat e mëdhenj në moshë?

2. Ata dinë shumë gjëra!

Më të vjetër, më të zgjuar! Studimet kanë treguar se burrat në moshë janë shumë më inteligjentë se të rinjtë. Është afër mendsh që eksperienca jep frytet e saj.

Pse gratë tërhiqen nga burrat e mëdhenj në moshë?

3. Dinë se çfarë duan.

Burrat më të mëdhenj e kanë jetën më pak lëmsh se të tjerët dhe kjo përkthehet në qëndrueshmëri. Ata e dinë mirë çfarë duan, si e duan dhe si mund ta marrin. S’kanë kohë të tepërt për të bërë lojra!

Pse gratë tërhiqen nga burrat e mëdhenj në moshë?

4. Janë më të qëndrueshëm financiarisht

Gratë duan siguri financiare. Para se të krijojnë një familje, është në instiktin e tyre të shohin nëse burri i zgjedhur ka mjaftueshëm para dhe asete për t’u kujdesur për nevojat e saj dhe të fëmijëve.

Pse gratë tërhiqen nga burrat e mëdhenj në moshë?

5. Dinë si ta trajtojnë një grua

Gratë vlerësojnë gjithë eksperiencën e lidhjeve që një burrë ka patur. Kjo bën që ta trajtojnë edhe më mirë partneren e tyre.

Pse gratë tërhiqen nga burrat e mëdhenj në moshë?

6. Janë karizmatikë

Ky tipar nis që nga aparenca e tyre. Rrudhat që i krijohen në ballë kur drejtojnë shikimin tek ty, duken kaq seksi!  Burrat më të mëdhenj kanë një mënyrë të veçantë prezantimi për veten dhe zakonisht gratë tërhiqen nga mënyra se si sillen, qeshin apo veprojnë.

MOS I HUMBISNI