KESHILLA PER BLERJET TUAJA
How to wear

9 herët kur balerinat duken YLL!

Shkruar nga Anabel

20 Maj 2019

Tipar identifikues i një garderobe parisiane dhe i modës franceze në përgjithësi, këpucët e sheshta, gjerësisht të njohura si “balerinat” janë idealet për t’u veshur në javët në vazhdim.

Në fotografi: Sarah Jessica Parke

Pavarësisht preferencave dhe stilit të gjithkujt, në këtë artikull do t’ju rendisim 9 kombinime interesante, ku balerinat duken si mos më mirë:

Fund treçerekësh + pulovër

Trupore + xhaketë oversized (e madhe)

Xhinse prerje e drejtë + bluzë e tejdukshme

Pantallona të shkurtra + këmishë

E bardhë + e bardhë

Fustan me pala + balerina të së njëjtës ngjyrë

Xhinse të shkurtra + këmishë lino

Pantallona + pallto e hollë

Fustan i pambuktë + xhinse

MOS I HUMBISNI