Shopping now!

Ky është padyshim fustani që na përshtatet të gjithave!

Shkruar nga Anabel

20 Maj 2019

Ky është padyshim fustani që na përshtatet të gjithave!

Sa e vështirë është që trendet e modës të përqafohen nga të gjithë. Shumë. Megjithatë duket se një “mrekulli” ka ndodhur dhe më në fund mund të flasim për fustanin që i përshtatet absolutisht çdo forme trupore dhe çdo stili në të veshur.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Callie Thorpe (@calliethorpe) on

Bëhet fjalë për fustanin i cili karakterizohet nga një material elastik në pjesën e bustit, i cili përshtatet për të gjitha format dhe madhësitë e gjoksit. Po kështu në të njëjtën kohë nxjerr në pah pjesën e supeve dhe zbulon këndshëm dekoltenë.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Monikh Dale (@monikh) on

Ky është padyshim fustani që na përshtatet të gjithave!
ASOS Curve Printed Shirred Sundress (€34.27)
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lucy Williams | Fashion Me Now (@lucywilliams02) on

Ky është padyshim fustani që na përshtatet të gjithave!
ASOS Design Shirred Bustier Maxi Dress (€68.12)
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rachel Zeilic (@rachelzeilic) on

Ky është padyshim fustani që na përshtatet të gjithave!
ASOS Curve Animal-Print Shirred Dress (€52.54)
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sarah Tankel Ellis | WAT blog (@sarahtankelellis) on

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lisa Olsson (@lisa.olssons) on

-Përshtatur nga Marie Claire

MOS I HUMBISNI