Social Buzz

Si thoni për këtë tatuazh në verë?!

Shkruar nga Anabel

16 Maj 2019

Si thoni për këtë tatuazh në verë?!

Përveç të fiksuarëve pas tatuazheve dhe atyre që nuk duan të kenë asnjë në trupin e tyre, ekziston një tjetër grup. Ata që duan diçka të mesme. Një tatuazh minimalist, fin, por sigurisht të bëjë sens.

Të tilla tatuazhe mund të bëhen kudo, por zona më e preferuar për një dizajn  të tillë mbetet padyshim dora.

Ç’të bëni këtë verë, e gjeni më poshtë!

1. Shenja e horoskopit s'del kurrë nga moda.

Si thoni për këtë tatuazh në verë?!

2. Një gjysmë hënëz me ngjyra.

Si thoni për këtë tatuazh në verë?!

Një pikëpresje kaq delikate!

Si thoni për këtë tatuazh në verë?!

Putrat e vockla s'janë dukur më bukur se kaq!

Si thoni për këtë tatuazh në verë?!

Pak përpara plazhit, si thoni për këtë?

Si thoni për këtë tatuazh në verë?!

Një avion i vogël i kuq është gjithnjë me ty!

Si thoni për këtë tatuazh në verë?!

Kur gjethet bien në vjeshtë...

Si thoni për këtë tatuazh në verë?!

Ah. Një siluetë e kthyer në art

Si thoni për këtë tatuazh në verë?!

MOS I HUMBISNI