Shqipëria

Hapet në Tiranë tregu i parë publik i rrobave të përdorura

Shkruar nga Anabel

15 Maj 2019

Hapet në Tiranë tregu i parë publik i rrobave të

Duke filluar që sot, kryeqyteti ofron një treg të posaçëm për rrobat e përdorura. Bashkia bëri sot çeljen e tij, që siç thuhet, ka për qëllim nxitjen e vetëpunësimit dhe tregtinë e komunitetit rom e egjiptian.

Tregu ndodhet në Shkozë, ka 103 vende shitjeje dhe në vitin e parë të tregtisë, për të gjithë tregtarët nuk do të ketë taksë të hapësirës publike.

Hapet në Tiranë tregu i parë publik i rrobave të

Përsa i përket marrëdhënies së shqiptarëve me siç i referohemi gjerësisht “gabi”, ju kujtojmë se në qershorin e vitit që lamë pas, Top Channel transmestoi një kronikë në të cilën thuhej se rrobat e përdorura janë kthyer në një varësi për shqiptarët.

Ndërkohë lexoni edhe: Kujdes! Këto gjëra është mirë mos i blini kurrë të përdorura

MOS I HUMBISNI