Social Buzz

Film vs. Realitet: 15 vende përrallore që frymëzuan skenat e famshme

Shkruar nga Anabel

15 Maj 2019

Film vs. Realitet: 15 vende përrallore që frymëzuan skenat e

“Game of Thrones”, “The Avengers”, “Avatar” apo “The Lord of the Rings” karakterizohen nga një imagjinatë e shfrenuar ku skena nga më të ndryshmet janë të lidhura ngushtë me fantastiken dhe të jashtëzakonshmen. Megjithatë, shumë prej vendeve të njohura dhe tejmase të admiruara në këto projekte kinematografike rrjedhojnë nga vende të prekshme, REALE. Kështu:
 
The Tree-Of-Souls (Pema e Shpirtrave), "Avatar" dhe pema Wisteria në Parkun e Luleve, Ashikaga, Japoni

Film vs. Realitet: 15 vende përrallore që frymëzuan skenat e

Film vs. Realitet: 15 vende përrallore që frymëzuan skenat e

Skenë shkëputur nga "Avengers: Infinity War" dhe Banaue Rice Terraces në Philippines

Film vs. Realitet: 15 vende përrallore që frymëzuan skenat e
Liqen në Avatar dhe laguna Falmouth, Jamaica

Film vs. Realitet: 15 vende përrallore që frymëzuan skenat e
Mbretëria e Madhe e Dwarrowd "The Lord of the Rings" dhe bazilika Cistern në Turqi

Film vs. Realitet: 15 vende përrallore që frymëzuan skenat e
Mesa, "Up" dhe Tepuy Roraima në Venezuelë

Film vs. Realitet: 15 vende përrallore që frymëzuan skenat e

Salla e Madhe e Hogwarts, "Harry Potter" dhe Salla e Madhe e Christ Church College, Universiteti i Oxford- it

Film vs. Realitet: 15 vende përrallore që frymëzuan skenat e
Pandora nights, Avatar dhe shpella Waitomo Glowworm në Zelandën e Re

Film vs. Realitet: 15 vende përrallore që frymëzuan skenat e
Mann’s ice planet (planeti akull), "Interstellar" dhe akullnaja Snæfellsjökull në Islandë

Film vs. Realitet: 15 vende përrallore që frymëzuan skenat e
King’s Landing, "Game of Thrones" dhe qyteti i Dubrovnikut, Kroaci

Film vs. Realitet: 15 vende përrallore që frymëzuan skenat e
Rivendell, "The Lord of the Rings" dhe Lauterbrunnen në Zvicër

Film vs. Realitet: 15 vende përrallore që frymëzuan skenat e

"Avatar: The Last Airbender" dhe tempujt në malin Fanjing në Tongren, Kinë

Film vs. Realitet: 15 vende përrallore që frymëzuan skenat e
Paradise Falls (Ujëvara e Parajsës), "Up" dhe ujëvara Angel në Venezuelë

Film vs. Realitet: 15 vende përrallore që frymëzuan skenat e
Doors of Durin (Moria), "The Lord of the Rings" dhe dera e kishës St. Edward, Angli

Film vs. Realitet: 15 vende përrallore që frymëzuan skenat e
Bath House, "Spirited Away" dhe Rekishi-no-Yado Kanaguya, Nagano, Japoni

Film vs. Realitet: 15 vende përrallore që frymëzuan skenat e
Floating Mountains (Malet Pluskues), "Avatar" dhe malet Hallelujah në parkun Zhangjiajie, Kinë

Film vs. Realitet: 15 vende përrallore që frymëzuan skenat e

MOS I HUMBISNI