Social Buzz

Mes burrit dhe qenushit: Ç'thanë gratë shqiptare?

Shkruar nga Anabel

15 Maj 2019

Mes burrit dhe qenushit: Ç'thanë gratë shqiptare?

Në një artikull të mëparshëm, u tregua historia e një gruaje, dashuria e të cilës ishte kaq e madhe ndaj qenve sa i dha fund martesës 25-vjeçare. Kjo, për shkak të kushtit që i vendosi i shoqi: “O mua o qentë!”

Duke qenë se ajo zgjodhi qenushët në jetën e saj, ne u bëmë kuriozë të dinim si do të vepronit ju në një situatë të tillë. Çfarë na surprizoi ishin përgjigjet e sondazhit të kryer.

Mes burrit dhe qenushit: Ç'thanë gratë shqiptare?

57% e tyre klikuan opsionin e parë që ishte: “Qentë, tani u kujtua ai!”

Pjesa tjetër, tha se do të sakrifikonte dashurinë ndaj tyre për të ruajtur familjen.

Dhe meqë jemi në këto kushte, le të japim disa arsye pse shpesh dëgjojmë të thuhet se “të kesh një qen është më mirë se të kesh një partner”.

Mes burrit dhe qenushit: Ç'thanë gratë shqiptare?

1. Të dashurit janë të mirë, por edhe qentë gjithashtu!

2.Qentë janë besnikë! (S’do gjesh kurrë një qen që të tradhton!)

3. Nëse ke një qen, të gjithë do të duan të dalin më shpesh me ty.

4. Me ta nuk bëhesh dot me nerva.

5. Të dëgjojnë sa herë ti do!

6. Ty s’të vjen keq nëse qenushi do pak nga ushqimi yt. I dashuri s’ka PSE të guxojë!

7. Qeni s’do të bëjë asnjë plan pa ty!

8. Ai është gjithmonë i lumtur kur të sheh. S’jemi dhe aq të sigurtë për atë tjetrin.

9. Kush tha që mjekra s’duket bukur tek ta?

MOS I HUMBISNI