How to wear

Ç’të veshësh në ditë si këto

Shkruar nga Anabel

15 Maj 2019

Ç’të veshësh në ditë si këto

Jemi në maj e megjithatë ditët e ngrohta s'duken asgjëkundi. Sidoqoftë, me pak imagjinatë do mund të bini në gjurmët e pranverës. Si thoni për:

~Ngjyra pastel të bëra bashkë~

Ç’të veshësh në ditë si këto

~Jumpsuit dhe taka~

Ç’të veshësh në ditë si këto

~Fund i gjatë dhe pallto~

Ç’të veshësh në ditë si këto

~Fund me xhaketë~

Ç’të veshësh në ditë si këto

~Fustan dhe atlete~

Ç’të veshësh në ditë si këto

~Fund mëndafshi kombinuar me pulovër~

Ç’të veshësh në ditë si këto

~Pallto me printe kafshësh shoqëruar me xhinse~

Ç’të veshësh në ditë si këto

~Xhins njëngjyrësh~

Ç’të veshësh në ditë si këto

~Kostum~

Ç’të veshësh në ditë si këto

~Stil retro~

Ç’të veshësh në ditë si këto

~Fustan mbi bluzë~

Ç’të veshësh në ditë si këto

~Fustan më mëngë të gjata dhe këpucë~

Ç’të veshësh në ditë si këto

~Fustan i punuar + xhaketë~

Ç’të veshësh në ditë si këto

MOS I HUMBISNI