Sex

Seksi mbaroi. Po tani?

Shkruar nga Anabel

15 Maj 2019

Seksi mbaroi. Po tani?

Skena është kjo: Ti dhe ai sapo keni mbaruar seksin e zjarrtë dhe jeni shtrirë me sytë nga tavani. Frymëmarrja u rregulliua, po tani?

Me përjashtim të atyre që nxitojnë në mënyrë kategorike për të ngrënë, ka një listë me gjëra që mund të bëni. Jo vetëm që do shijoni momentin, por lidhja juaj do të bëhet edhe më e fortë.

1. Bëhuni gati për raundin e dytë!

Pak minuta qetësi dhe...Kaq mjafton. Filloni sërish ngacmimet, puthjet, përkëdheljet derisa situata të nxehet sërish.

2. Bëni testin e gjuhës së dashurisë

Sigurohu që zotëria që ke përballë ndjen vërtet për ty dhe çfarë bërë më parë nuk është thjesht seks. Ky është momenti i duhur për ta bërë këtë provë në shtrat. Pyete, pyete, pyete dhe nëse të pëlqejnë përgjigjet, fillo puthe sërish.

3. Si thua sikur të merreni pak me horoskopin?

A s’do të ishte e paparë nëse në atë çast mësoje që sapo bërë seks me një Akrep. Kjo do shpjegonte gjithçka për performancën e tij.

4. Gatuaj diçka, por sigurohu që ushqimet të sjellin sërish dëshirën seksuale.

5. Si thua për një serial?!

“Netfix and Chill”. Ky është momenti për serinë e ardhshme të Game of Thrones ose “Love Likes Tirana”. Ju e dini!

MOS I HUMBISNI