Street Style

Nxirr nga dollapi pantallonat e shkurtra dhe dëgjo këtu!

Shkruar nga Anabel

15 Maj 2019

Nxirr nga dollapi pantallonat e shkurtra dhe dëgjo këtu!

Është gati verë! Pavarësisht shiut (që e teproi), të gjithë mund t’i ndjejmë ditët që vijnë pas: të nxehta, me diell dhe shumë ngjyra.

Fiks ato ditë kur mendja na shkon të nxjerrim pantallonat tona të preferuara. Ato të shkurtra! Nëse i kishit lënë pas në adolëshencë, rikthejini tani. Me një ndryshim të vetëm. Kombinoji kështu!

Nxirr nga dollapi pantallonat e shkurtra dhe dëgjo këtu!

1. Pantallona të shkurta lino, me bel të gjatë dhe të lirshme. Mund t’i vishni me një bluzë të shkurtër (crop top) dhe të dukeni zonjushë!

Nxirr nga dollapi pantallonat e shkurtra dhe dëgjo këtu!

2.Xhinset e shkurtra nuk vdesin kurrë. Mjafton të jenë një masë më tepër se masa juaj dhe kaq.

Nxirr nga dollapi pantallonat e shkurtra dhe dëgjo këtu!

3. Si thoni për pantallona të shkurtra në kostum?!  Sa e ëmbël aq edhe chic!

Nxirr nga dollapi pantallonat e shkurtra dhe dëgjo këtu!

4. Kominoshe të shkurtra! Kjo pamje do t’ju bëjë të doni të merrni një biçikletë dhe të shkoni diku për të mbledhur qershia!

Nxirr nga dollapi pantallonat e shkurtra dhe dëgjo këtu!

5.Pantallonat e bardha klasike janë MUST. Kthejuni sërish dhe kombinojini me këmishën më interesante që keni.

MOS I HUMBISNI