Hostel by Anabel

Zoi vs. Luna: Po tani ç’ke për të thënë?

Shkruar nga Anabel

14 Maj 2019

Zoi vs. Luna: Po tani ç’ke për të thënë?

Sido shkoftë zhvillimi i fabulës në #Love #Likes #Tirana, një gjë është e sigurtë: s’kemi parë ende asgjë dhe deri në mbyllje të tij, mendimet dhe këndvështrimet tona pritet të ndryshojnë shumë herë.

Zoi vs. Luna: Po tani ç’ke për të thënë?

 
 
 
 
 

MOS I HUMBISNI