Hostel by Anabel

#Love #Likes #Tirana: Ç’dreqin ndodhi këtë seri?

Shkruar nga Anabel

14 Maj 2019

#Love #Likes #Tirana: Ç’dreqin ndodhi këtë seri?

Nëse e pe episodin e nëntë të #Love #Likes #Tirana nuk mund të mos kesh mbetur kështu:

ose kështu:

Kaq shumë gjëra ndodhën vetëm brenda pak minutave. Më lini t’i numëroj me një frymë:

#Love #Likes #Tirana: Ç’dreqin ndodhi këtë seri?

Zoi gjeti numrin e Elios (është histori e gjatë)

#Love #Likes #Tirana: Ç’dreqin ndodhi këtë seri?

Luna zbuloi se unaza e blerë nga Klajdi s’ishte për të (pooo, më në fund)

#Love #Likes #Tirana: Ç’dreqin ndodhi këtë seri?

U tregua diçka më shumë rreth familjes aspak të lumtur të Elios dhe Lunës

#Love #Likes #Tirana: Ç’dreqin ndodhi këtë seri?

Pastaj Elio dhe Zoi u takuan sërish

#Love #Likes #Tirana: Ç’dreqin ndodhi këtë seri?

Përfunduan në shtrat ( e kam seriozisht)

#Love #Likes #Tirana: Ç’dreqin ndodhi këtë seri?

Dhe pritttttt, s’kam mbaruar ende...

Për më mirë, i zbulon këtu.

MOS I HUMBISNI