Celebrity Style

Çfarë e ngushëllon Rudina Magjistarin në gjithë këtë shi

Shkruar nga Anabel

14 Maj 2019

Çfarë e ngushëllon Rudina Magjistarin në gjithë

Nuk je e vetmja nëse i urren ditët e panumërta me shi. S’mund të shëtisësh, është ftohtë dhe s’ke as dëshirën më të vogël për të shkuar diku. Ç’mund të bësh?

S’të mbetet tjetër veçse ta marrësh veten me të mira dhe të vishesh bukur. Në një pasdite si kjo sot, ku shiu as që e pati në plan të ndalonte, qoftë edhe për fare pak, Rudina Magjistari gjeti ngushëllim te një kostum i gjelbërt.

Çfarë e ngushëllon Rudina Magjistarin në gjithë

Pantallona të gjera dhe xhaketë me prerje të drejtë.

Nisur nga dobësia jonë për kostumet (që duhet thënë se këtë 2019 janë në krye të trendeve) më poshtë po ju frymëzojmë me disa ide:

Çfarë e ngushëllon Rudina Magjistarin në gjithë

Çfarë e ngushëllon Rudina Magjistarin në gjithë

Çfarë e ngushëllon Rudina Magjistarin në gjithë

Çfarë e ngushëllon Rudina Magjistarin në gjithë

Çfarë e ngushëllon Rudina Magjistarin në gjithë

Çfarë e ngushëllon Rudina Magjistarin në gjithë

Çfarë e ngushëllon Rudina Magjistarin në gjithë

 

MOS I HUMBISNI