Flirt

Nëse po lexon këtë ndërkohë që je me partnerin, më keq për ty!

Shkruar nga Anabel

12 Maj 2019

Nëse po lexon këtë ndërkohë që je me partnerin,

Ok, imagjionoje pak: je shtrirë me të në divanin e rehatshëm, por në vend që të shihni serialin që të dy zgjodhët, rrini në Instagram…

Keni dalë për sushi dhe telefoni i tij që bia nga mesazhet pa pushim në ËhatsApp, të prish çdo sekondë të mundshëm.

Jeni në një bar për të pirë diçka, por as ti as ai nuk e përfunduat një bisedë nga fillimi në fund sepse fotot për Story duken më të rëndësishme se çdo çështje tjetër.

Problemi? Mungesa e përqëndrimit që vjen prej CELULARIT!

Nëse ti injoron  vazhdimisht personin që ke përballë sepse shpërqëndrohesh nga telefoni, kemi të bëjmë me një problem real që ka fuqinë t’i japë fund edhe marrëdhënieve më të shëndetshme.

Cilat janë pasojat që vijnë nga ky fenomen?!

1.  E bëni partnerin të ndihet i parëndësishëm!

2. Krijon një efekt ciklik duke gjetur “rehati” tek telefonat e tyre në vend të ndërveprimit ballë për ballë.

3. Ndikon në lumturinë tuaj të përgjithshme.

Si ta zgjidhni këtë?!

Harroni për disa orë telefonin tuaj, shihni në sy partnerin, dëgjojeni dhe injoroni çdo tingull që vjen rreth e përqark!

MOS I HUMBISNI