Arkitektura

Aromë Parisi: Detaji super i lirë që e shndërron rrënjësisht apartamentin tuaj

Shkruar nga Anabel

1 Maj 2019

Aromë Parisi: Detaji super i lirë që e shndërron

Kjo pranverë po karakterizohet nga një trend tepër interesant përsa i përket arredimit. Ambiente nga më dinamiket duket se i bashkon një detaj i vetëm: lulet e thata.  

Aromë Parisi: Detaji super i lirë që e shndërron

Aromë Parisi: Detaji super i lirë që e shndërron

E gjitha nisi në Paris, ku apartamente të blogger- eve të shumta karakterizoheshin nga vazo të shumta me të tilla lule brenda.

Aromë Parisi: Detaji super i lirë që e shndërron

Aromë Parisi: Detaji super i lirë që e shndërron

Kështu hapësira në fjalë (zyrë, shtëpi, biznes) do të duket shumë më shik dhe e kuruar.

Aromë Parisi: Detaji super i lirë që e shndërron

Lulet ose barin e thatë do ta shihni edhe si pjesë të dekorit të dasmave. Ju kujtojmë se në nëntorin e vitit të shkuar, aktorja Mandy Moore u martua nën harkun e një tufe lulesh të thara, ndërkohë që mbajti një buqetë rozë me lule “të konservuara”.

Aromë Parisi: Detaji super i lirë që e shndërron