Shopping now!

Të vetmet nëntë veshje që ju duhen për këtë verë

Shkruar nga Anabel

23 Prill 2019

Të vetmet nëntë veshje që ju duhen për këtë

Maji është pak ditë larg dhe dyqanet tona të preferuara janë përgatitur për verën. Të njëjtën gjë duhet të nisim të bëjmë dhe ne. Për t’ju ndihmuar të blini efektivisht, Who What Wear listoi nëntë veshje të nevojshme për të ndërtuar një garderobë të kompletuar.

1. Fustane treçerekëshe me shpatulla zbuluar

Të vetmet nëntë veshje që ju duhen për këtë

Të vetmet nëntë veshje që ju duhen për këtë

2. Pantallona të shkurtra ngjyrë pastel

Të vetmet nëntë veshje që ju duhen për këtë

Të vetmet nëntë veshje që ju duhen për këtë

3. Rroba banje të ravijëzuara

Të vetmet nëntë veshje që ju duhen për këtë

Të vetmet nëntë veshje që ju duhen për këtë

4. Jumpsuit lino

Të vetmet nëntë veshje që ju duhen për këtë

Të vetmet nëntë veshje që ju duhen për këtë

5. Bluza që lidhen para

Të vetmet nëntë veshje që ju duhen për këtë

Të vetmet nëntë veshje që ju duhen për këtë

6. Funde sarong

Të vetmet nëntë veshje që ju duhen për këtë

Të vetmet nëntë veshje që ju duhen për këtë

7. Espadrille

Të vetmet nëntë veshje që ju duhen për këtë

Të vetmet nëntë veshje që ju duhen për këtë