Spirituality

Ç’kuptim kanë këto ëndrra erotike

Shkruar nga Anabel

22 Prill 2019

Ç’kuptim kanë këto ëndrra erotike

Çështja e ëndrrave mbetet ende tejmase e komplikuar. Nga njëra anë qëndron ideja se ato nuk janë gjë tjetër veçse pjellë e subkoshiencës (hapje e portave të censurës), ndërkohë që disa i konsiderojnë si një fenomen mbinatyror.

Cilido qoftë e vërteta, më poshtë do gjesh shkurtimit shpjegimin e disa ëndrrave erotike:

Seks me shefin: Një ëndërr e tillë nënkupton se tërhiqesh nga pushteti dhe se dëshirat e tua seksuale intrigohen nga personat “e ndaluar” apo “të paarritshëm”.

Seks në një vend publik: Dëshirë për të provuar eksperienca të reja dhe për të shkelur me të dyja këmbët rregullat e shoqërisë. Prej kohësh ndjehesh i/e ndrydhur.

Seks me dikë që urren: Ndonëse e ke të vështirë ta pranosh, personi në fjalë ka disa veti që të tërheqin ose dëshiroje t’i kishe edhe ti.

Sek me ish- in: Diçka po të mban ende peng...

Seks me një të panjohur: Aktualisht s’të kënaq asgjë dhe askush që njeh. Po kërkon një histori të re!

Tradhti: Arsyet janë nga më të ndryshmet. Mendon se po të tradhtojnë, ke tradhtuar ose e ke menduar ta bësh së fundmi.

MOS I HUMBISNI