KESHILLA PER BLERJET TUAJA
Hostel by Anabel

Si t’i bëni më interesante bisedat në WhatsApp, Facebook dhe kudo tjetër

Shkruar nga Anabel

19 Prill 2019

Giphy, baza e të dhënave në internet që i lejon përdoruesve të ndajnë video të shkurtra pa zë, është fiksimi i momentit. Ndonjëherë, një GIF mund t’i shprehë ndjenajt tona më mirë se ne vetë.

Në platformën e njohur ndodhen prej kohësh edhe GIFs të “Hostel by Anabel”, të cilat mund t’i përdorni gjatë komunikimit virtual. Mjafton vetëm të shkoni në giphy.com dhe të kërkoni hostelbyanabel si në vijim.

Në të djathtë, do të shfaqen opsionet për secilin GIF (nëse e hapni faqen nga kompjuteri/tablet/laptop). Marrja e videove nga telefoni është shumë e thjeshtë gjithashtu.

Kështu pra, bëjini më argëtuese bisedat në rrjete sociale. Për shembull, të gjithë e dimë sa vret një SEEN, ndaj në vend të tij dërgoni këtë video si për të thënë “mirupafshim”.

Ose këtë kur grupet në WhatsApp e teprojnë me bisedat:

Pak ironi tek-tuk:

Kur është e premte:

 

Të tjerat zgjidhni vetë duke klikuar këtu.

MOS I HUMBISNI