KESHILLA PER BLERJET TUAJA
Hostel by Anabel

Vajzat eksperimentojnë me look- un e djemve dhe rezultati s’duhet humbur!

Shkruar nga Anabel

16 Prill 2019

Këtë herë, në Anabel Lab ishte radha e vajzave për të ndryshuar rrënjësisht pamjen e djemve duke nisur pikë së pari me stilin e të veshurit e më pas me flokët.

Pavarësisht mospëlqimeve, djemtë duhet të bindeshin!

Fill pas përzjedhjes së rrobave erdhi momenti i shumëpritur: F-L-O-K-Ë-T

Rezultati????

Nisim me të parin:

Për të vazhduar me shtrirje kaçurrelash:

dhe në fund.... ndryshimi "ku ishe më parë":

Për më shumë klikoni këtu.

MOS I HUMBISNI