KESHILLA PER BLERJET TUAJA
Hostel by Anabel

Vajzat e Hostel- it takojnë të moshuarit dhe ndodhi ajo që pritej!

Shkruar nga Anabel

16 Prill 2019

Pasi patë ç’u bë në piceri apo konvikt, ishte momenti që Hostel by Anabel “të bënte lëmsh” një qendër sociale të tërë!

Këtë herë, në rubrikën “Me provë” vajzat shkuan në qendrën e të moshuarve për t’u falur një ditë tërësisht të pazakontë.

Fillimisht, si për të fituar zemrat e tyre ato përgatitën kafet:

më pas Megi dhe Viola nisën gjerë e gjatë një bashkëbisedim interesant:

pati mundje dore:

sfidë të hapur:

ndërkohë që Dea dhe Ana grimuan dy zonja:

Para:

Pas:

Nuk munguan këngët:

lojërat:

vallet:

dhe pak ~tension~ nga ana e Xhemiles:

Doni të dini ç'ndodhi? Ndiqeni këtu.

MOS I HUMBISNI