KESHILLA PER BLERJET TUAJA
Lëkura

Sondazh: Sa kujdesesh për fytyrën?

Shkruar nga Anabel

15 Prill 2019

Sot, duam të dimë ç'raport keni me fytyrën tuaj. Sa kujdeseni për të? Cilat janë produktet pa të cilat nuk jetoni dot dhe proçeset që ju besdisin më shumë në rutinën e përditshme. Të gjithë harrojmë, kështu që tregoni të vërtetën. S'ju gjykon askush!

 

MOS I HUMBISNI