KESHILLA PER BLERJET TUAJA
Sex

9 pozicione që ajo mezi pret t'i provoni!

Shkruar nga Anabel

14 Prill 2019

Nëse sonte ke në plan ta kënaqësh partneren tënde, ky artikull do të të vijë në ndihmë. Më poshtë do gjesh 9 pozicione interesante që sonte duhen provuar ME PATJETËR:

#1 Lëpirja e dashurisë

#2 Bashkim energjish

#3 Urë

#4 Lundrim

#5 Hedhje

#6 Prangosje

#7 Përkëdhelje

#8 Dinamizëm

 

#9 Dhe për pak aventurë...

MOS I HUMBISNI