KESHILLA PER BLERJET TUAJA
Anabel Picks

Trendi më i ri i 2019- s, karkalecat?

Shkruar nga Anabel

14 Prill 2019

Nëse do të ktheheshim një vit pas, në 2018- n, do rikujtonim që qershitë përbënë trendin më dominant të mundshëm. Të famshme si Selena Gomez apo Kaia Gerber u fotografuan me trendin në fjalë veshur.

Po kështu, qershitë nuk munguan edhe gjatë javëve të modës.

Nëse 2018- a zgjodhi diçka të ëmbël, 2019 do t’ju sjellë në vëmendje një print intrigues: atë me karkaleca.

Niur nga çfarë po pëlqehet dhe vishet kudo në botë, karkalecat po gjejnë shpërndarje të gjerë.

Gra me influencë të lartë në fushën e modës janë fiksuar pas karkalecave:

Burimi: Glamour

MOS I HUMBISNI