KESHILLA PER BLERJET TUAJA
Fitness

10 ushtrime në shtëpi që do t’ju transformojnë trupin brenda 30 ditëve

Shkruar nga Anabel

14 Prill 2019

Të gjithë biem dakord që stërvitja sistematike është e rëndësishme për shëndetin tonë. Megjithatë, të rrethuar nga një mori informacionesh dhe emrash ushtrimesh, është e lehtë të bëheni lëmsh. Mos u shqetësoni pasi në vijim do të gjeni një përmbledhje me 10 ushtrimet që nëse kombinohen bashkë, mund t’jua transformojnë trupin brenda 30 ditëve.

Shënim: Realizojini të ndarë në 3 sete me 8-10 përsëritje për çdo ushtrim.

#1

#2

#3

#4

#5

#6

#7

#8

#9

#10

MOS I HUMBISNI