KESHILLA PER BLERJET TUAJA
Top List

Ç’të veshësh që të jesh Mbretëresha e Mbrëmjes së Maturës!

Shkruar nga Anabel

12 Prill 2019

Sado klishe mund të duket kjo fjali, kur bëhet fjalë për mbrëmjen e maturës, është më mirë t’i besoni instiktit tuaj. Vishni çfarëdo që do t’ju bëjë të ndiheni mirë. Është e kuptueshme që gjithë procesi i zgjedhjes së fustanit nuk është aspak i lehtë, por për t’ju lehtësuar punë jemi këtu...nëse ende nuk e keni ndarë mendjen.

Përpiquni të gjeni stilin që ju karakterizon dhe përshtasni fustanin ose çfarëdo veshje tjetër. Në vijim gjeni shembujt përkatës për secilin stil, të marra nga dizajnerët dhe stilistët shqiptarë, që kohët e fundit janë kthyer në të preferuarit e VIP-ave shqiptarë e të huaj.

~ Për ato që kanë stilin e princeshave ~

#1

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Valdrin Sahiti Official (@valdrinsahitiofficial) on

#2

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by L e n a B e r i s h a (@lena_berisha) on

#3

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Drenusha Xharra (@drenushaxharra) on

~ Për ato që janë shpirti i festave ~

#1

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LS (@liastubllaofficial) on

#2

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Drenusha Xharra (@drenushaxharra) on

#3

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LS (@liastubllaofficial) on

~ Për ato që janë të lindura për Tapetin e Kuq ~

#1

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Valdrin Sahiti Official (@valdrinsahitiofficial) on

#2

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by L e n a B e r i s h a (@lena_berisha) on

#3

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Drenusha Xharra (@drenushaxharra) on

~ Për ato që nuk njohin rregulla ~

#1

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LS (@liastubllaofficial) on

#2

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Drenusha Xharra (@drenushaxharra) on

#3

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Valdrin Sahiti Official (@valdrinsahitiofficial) on

#4

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kujta & Meri (@kujtameri) on

~ Për adhurueset e të zezës ~

#1

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Valdrin Sahiti Official (@valdrinsahitiofficial) on

#2

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Drenusha Xharra (@drenushaxharra) on

#3

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LS (@liastubllaofficial) on

MOS I HUMBISNI