KESHILLA PER BLERJET TUAJA
Astro Fun

Cilat shenja do të ndikohen më shumë nga Jupiteri në prapavijë?

Shkruar nga Anabel

9 Prill 2019

Siç mund ta keni lexuar, më 10 prill, Jupiteri do të shkojë në prapavijë (lëvizja në kahun e kundërt të zodiakut).

Në përgjithësi, do të ndiheni shumë entuziastë dhe të sigurt në shumë fusha të jetës. Është koha për të aplikuar për një vend pune që keni kohë që e mendoni, të dilni me fiksimin, të merrni vendime të rëndësishme etj.

Cilat shenja do të ndikohen më së shumti?

Jupiteri në prapavijë do të ndikojë tek të gjitha shenjat e zodiakut, por Shigjetari, Binjakët dhe Peshqit do ta ndjejnë më shumë.

Ky planet do t’i bëjë këto tre shenja të ndihen më të sigurta dhe më pak nervoze. Do të gjejnë ekuilibrin që dëshirojnë dhe do të bëjnë gjëra me ndikim shumë pozitiv në të ardhmen.

MOS I HUMBISNI