Shtepia VIP

Dhoma e gjumit e Justin dhe Hailey-t duket kaq fantastike: Ja si t’i kopjoni dekorin

Shkruar nga Anabel

8 Prill 2019

Dhoma e gjumit e Justin dhe Hailey-t duket kaq fantastike: Ja si t’i

Hailey Baldwin-Bieber nuk e ka problem të postojë foto nga shtëpia e saj dhe e Justin-it në Bevery Hills, California, e cila është ndërtuar në vitin 1932. Pas kuzhinës, tani është radha e dhomës së gjumit.

Dhoma e gjumit e Justin dhe Hailey-t duket kaq fantastike: Ja si t’i

Siç mund ta shihni, në mur shihen shkronja vezulluese: “Love for eternity” (dashuri deri në përjetësi). Nëse jeni kuriozë, disa pamje të tjera të shtëpisë:

Dhoma e gjumit e Justin dhe Hailey-t duket kaq fantastike: Ja si t’i

Dhoma e gjumit e Justin dhe Hailey-t duket kaq fantastike: Ja si t’i

Dhoma e gjumit e Justin dhe Hailey-t duket kaq fantastike: Ja si t’i

Dhoma e gjumit e Justin dhe Hailey-t duket kaq fantastike: Ja si t’i

Sot në “Si të kopjojmë të famshmit”, gjithë ç’ju duhet janë: drita dhe kreativitet. Në vijim gjeni disa foto ilustruese të dhomave të gjumit, të cilat janë dekoruar me drita, që mund t’i gjeni në supermarket ose t’i porosisni në internet.

Dhoma e gjumit e Justin dhe Hailey-t duket kaq fantastike: Ja si t’i
Shembulli #1
Dhoma e gjumit e Justin dhe Hailey-t duket kaq fantastike: Ja si t’i
Shembulli #2
Dhoma e gjumit e Justin dhe Hailey-t duket kaq fantastike: Ja si t’i
Shembulli #3
Dhoma e gjumit e Justin dhe Hailey-t duket kaq fantastike: Ja si t’i
Shembulli #4
Dhoma e gjumit e Justin dhe Hailey-t duket kaq fantastike: Ja si t’i
Shembulli #5
Dhoma e gjumit e Justin dhe Hailey-t duket kaq fantastike: Ja si t’i
Shembulli #6
Dhoma e gjumit e Justin dhe Hailey-t duket kaq fantastike: Ja si t’i
Shembulli #7
Dhoma e gjumit e Justin dhe Hailey-t duket kaq fantastike: Ja si t’i
Shembulli #8
Dhoma e gjumit e Justin dhe Hailey-t duket kaq fantastike: Ja si t’i
Shembulli #9
Dhoma e gjumit e Justin dhe Hailey-t duket kaq fantastike: Ja si t’i
Shembulli #10
Dhoma e gjumit e Justin dhe Hailey-t duket kaq fantastike: Ja si t’i
Shembulli #11
Dhoma e gjumit e Justin dhe Hailey-t duket kaq fantastike: Ja si t’i
Shembulli #12