Top List

Bashkëpunimet që s’kanë ndodhur kurrë, POR shqiptarët i duan patjetër!

Shkruar nga Anabel

29 Mars 2019

Bashkëpunimet që s’kanë ndodhur kurrë, POR

Përmes një komunikimi në opsionin “Ask me a Question” në Instagramin @anabel_hostel, pyetëm ndjekësit në lidhje me bashkëpunimet që sipas tyre – nëse ndodhin – do të jenë tepër të suksesshme.

Lista kryesohet nga bashkëpunimet e këngëtarëve të muzikës së lehtë shqiptare, pop dhe RnB; nuk mbetet pas as muzika rep, ndërsa ajo rrok në përqindje më të vogël.

Në vijim kemi bërë një përmbledhje  me 21 bashkëpunime të mundshme referuar mesazheve të ndjekësve ku mund të votoni (më shumë se dy herë).

 

MOS I HUMBISNI