Shopping now!

Nuk i pëlqen kapelet? Hidhu një sy këtyre modeleve

Shkruar nga Anabel

26 Mars 2019

Nuk i pëlqen kapelet? Hidhu një sy këtyre modeleve

Nëse nuk i preferoni kapelet, atëherë me shumë mundësi nuk e keni gjetur ende një që t’ju përshtatet. Tani që dielli është më i fortë, kapelet janë zgjedhja e duhur për dy arsye: i japin tjetër pamje veshjes suaj dhe së dyti, më e rëndësishmja, ju mbrojnë nga rrezet e rrezikshme të diellit. Hidhini një sy shembujve të mëposhtëm dhe vendosni për kapelen që i përshtatet stilit tuaj.

Nuk i pëlqen kapelet? Hidhu një sy këtyre modeleve
An Oversized Straw Hat - $45.00
Nuk i pëlqen kapelet? Hidhu një sy këtyre modeleve
A Floppy Straw Hat - Nordstrom - $25.00
Nuk i pëlqen kapelet? Hidhu një sy këtyre modeleve
A Fun Wide-Brimmed Hat - Ban.do - $57.99
Nuk i pëlqen kapelet? Hidhu një sy këtyre modeleve
A Felt Hat - Free People - $58.00
Nuk i pëlqen kapelet? Hidhu një sy këtyre modeleve
A Denim Bucket Hat - Shopbop - $45.00
Nuk i pëlqen kapelet? Hidhu një sy këtyre modeleve
Summer Hat
Nuk i pëlqen kapelet? Hidhu një sy këtyre modeleve
Beretat
Nuk i pëlqen kapelet? Hidhu një sy këtyre modeleve
Floral Ribbon Papier Hat - Gucci - $450
Nuk i pëlqen kapelet? Hidhu një sy këtyre modeleve
Detaje me perla