KESHILLA PER BLERJET TUAJA
Top List

5 vende në Tiranë ku mund të hash një vakt të shijshëm të paradrekës

Shkruar nga Anabel

25 Mars 2019

Nisur nga një pyetësor i zhvilluar në faqen tonë të Instagram- it, anabel_hostel, zbuluam (sipas ndjekësve tanë) 5 vendet më të mira në Tiranë, ku serviret brunch- i më i shijshëm, i cili s’është gjë tjetër veçse një mëngjes i vonë, më saktë një vakt midis mëngjesit dhe drekës, servirur kryesisht nga ora 10:00- 12:00, ose në disa vende edhe në 14:00.

E meqë croissant- i (apo brioche- briosh, siç i themi ndryshe) është një shoqërues i denjë i këtij vakti të ndërmjetëm, në fund të artikullit do të njiheni dhe me 5 vende të tjera që mbajnë brioshë për të lëpirë gishtat.

Shënim: Renditjet e mëposhtme nuk janë të rastësishme, por bazohen në shpeshtësinë e përgjigjeve tuaja për secilën alternativë.

Kështu, pa u zgjatur shumë, 5 vende ku do të hani një vakt të paradrekës për së mbari janë:

Çoko Bistro Bar

Vegan Burger

Bufe

Sallatë Bufe

Stephen Center

Pancakes

Hilton Garden Inn

Smoothie

Te du ktu

Avocado Burger

Zhvendosemi te të bekuarit brioshë.

Sipas ndjekësve tanë, në krye qëndron:

Flair (Durrës)

Më pas Cioccolati Italiani

+39

Pastiçeri Venezia

Le Bon

Mund të na falenderoni më vonë!

MOS I HUMBISNI