Spirituality

Nëse sonte sheh një nga këto ëndrra, shpjegimi është ky!

Shkruar nga Anabel

15 Mars 2019

Nëse sonte sheh një nga këto ëndrra, shpjegimi

E njëjta ëndërr disa herë

Kjo do të thotë se diçka e re pritet të vijë në jetën tuaj, diçka që ka lidhje me sekuencat e ëndrrës, ndaj përsëritja e saj është një mënyrë për t’ju tërhequr vëmendjen. Ose bëhet fjalë për një gjë që ju shqetëson sistematikisht dhe dijeni se ka ardhur koha ta zgjidhni.

Nëse sonte sheh një nga këto ëndrra, shpjegimi

Të fluturosh

Nëse ju duket sikur po fluturoni lart, qoftë pa një mjet ajror kjo nënkupton që keni kreativitet dhe aftësi për t’ia dalë në shumë situata.

Nëse sonte sheh një nga këto ëndrra, shpjegimi

Të vraponi apo të ndjeni sikur dikush ju vihet nga pas

Kjo nënkupton se dikush ju do të keqen dhe po bën çmos t’ju shkojnë gjërat keq.

Nëse sonte sheh një nga këto ëndrra, shpjegimi

Ta shohësh veten të zhveshur

Kjo është një ëndërr që shihet shpesh dhe nga një pjesë e mirë. Nënkupton që ju jeni transparent dhe të hapur me njerëzit, por kjo mund të jetë edhe një mënyrë për të thënë që dikush i afërt ka nevojë të hapet me ju.

Nëse sonte sheh një nga këto ëndrra, shpjegimi

Të gjendesh në ambjentet e shkollës

Bëhet fjalë për një fazë në të cilën ti po mëson shumë, apo diçka e re, e padëgjuar më parë që ty të ka bërë përshtypje dhe të ka futur në mendime.

Nëse sonte sheh një nga këto ëndrra, shpjegimi

Të jesh shtatzënë

Përgjithësisht jemi mësuar të dëgjojmë se një fëmijë në ëndërr nënkupton një hall që pritet të kaloni. Disa lexues të tjerë ëndrrash thonë se shtatzënia shpesh simbolizon një etapë të re jete që pritet të vijë.

Nëse sonte sheh një nga këto ëndrra, shpjegimi

Të ndërrosh jetë

Vdekja në ëndërr nënkupton transformim. Për arsyet nga më të ndryshmet, themelet e parimeve, ideve apo ëndrrave tuaja janë shkundur mirë dhe ju keni nisur ta shihni botën ndryshe.

Nëse sonte sheh një nga këto ëndrra, shpjegimi

Të puthesh

Në pjesën më të madhe kjo ëndërr shihet kur je në fillim të një romance. Jeni kaq të lumtura, sa edhe ëndrrat s’mund të ishin ndryshe!

MOS I HUMBISNI