KESHILLA PER BLERJET TUAJA
Social Buzz

5 pyetje që do t’ju zënë në befasi!

Shkruar nga Anabel

15 Mars 2019

Nëse njësoj si ne besoni në artin e të pyeturit, në këtë artikull do mund të gjeni 5 pyetje psikologjike që ju ndihmojnë të kuptoni diçka më shumë rreth vetes ose të tjerëve.

Pse jo mund t’ja bëni të dashurit/ës suaj, miqve, kolegëve ose kujtdo tjetër.

 

Qëllimi: Përgjigjja e kësaj pyetjeje të ndihmon të kuptosh nivelin e fatalizmit dhe qëndrimin ndaj jetës në përgjithësi.

 

Qëllimi: Mëso diçka më shumë rreth vlerësimit të vetes, besimit dhe pikave të forta/dobëta të vetes/dikujt tjetër.

 

Qëllimi: Përgjigjja rrëfen rreth moralit të të pyeturit/ës si dhe vendosjes së standardeve vetjake si dhe sjelljes/raportit me të tjerët.

Po kështu, për të njëjtin qëllim:

 

Dhe në fund: 

Nëse burrat dhe gratë do jetonin në dy planete të ndryshëm, si do ishte secili prej tyre?

Qëllimi: Mëso më shumë rreth gjykimeve, pranisë së stereotipeve (ose jo) dhe nëse përgjigjja do jetë kreative/logjike ose e rëndomtë.

MOS I HUMBISNI