Showbiz dhe TV

E zuri gjumi: Si e manipuloi Gentian Zenelaj vonesën në emision

Shkruar nga Anabel

15 Mars 2019

E zuri gjumi: Si e manipuloi Gentian Zenelaj vonesën në emision

Nëse je vonë për në punë, të paktën përpiqu të tregohesh kreativ dhe të mbulosh vonesën tënde. Së pari merr frymë thellë

dhe vër mendjen në veprim.

Kështu ndodhi dikur me Gentian Zenelajn dhe na besoni, plani qe i hatashëm. I ftuar mëngjesin e sotëm në “Klubi i mëgjesit” aktori i humorit tregoi se ndër punët e tij të para ka qenë edhe ajo në “Club FM”. Emisioni niste në 07:00 deri në 09:00 dhe një ditë të bukur (ditë pune më saktë) ora 07:45 e gjeti Zenelajn në shtrat.

Teksa u përpoq të arrinte sa më parë, kolegut të tij i ra në mendje të hiqte fishën e transmetimit.

Gentiani tregoi se shefat merrnin vazhdimisht në celular për të pyetur nëse kishte ndonjë difekt teknik për humbjen e valëve në të gjithë Shqipërinë. Me të mbërritur në studio (mezi merrte frymë) Gentiani doli nga situata në sekondë:

“Kur arritta në studio thashë në mikrofon “siç po thosha”, që të mos kuptohej që problemi ishte i joni.”

Herën tjetër, e dini çfarë ju duhet: Një Plan strategjik!

MOS I HUMBISNI