KESHILLA PER BLERJET TUAJA
Moda

Nga thekët te rrjeta: Trendet pranverore që do mbajnë larg dimrin!

Shkruar nga Anabel

14 Mars 2019

Me dëshirën e madhe për të injoruar dimrin dhe sjellë pranverën sa më parë, në këtë artikull menduam t’ju listonim fare shkurt, trendet që do të dominojnë përgjatë muajve të ardhshëm. Bëhuni gati për:

Printe të ylberta

Thekë

Streçe çiklistësh

Të gjelbër neoni

Pendë

Ekspozim të njërës shpatull

Rrjetë

Pika

Pantallona të shkurtra serioze

dhe Dominancë lejlaje

MOS I HUMBISNI