KESHILLA PER BLERJET TUAJA
Sex

Tani e tutje s'do mendoheni 2 herë për seksin gjatë periodave!

Shkruar nga Anabel

13 Mars 2019

Arsyeja kryesore pse djemtë urrejnë periodat e vajzave është seksi; shumë prej tyre refuzojnë në mënyrë kategorike të kryejnë marrëdhënie gjatë kohës së ciklit. Gjithsesi, nëse nuk e keni bërë ende, është koha të hiqni dorë nga ky mit. Seksi gjatë periodave s’është aspak i shpifur dhe ja pse.

1. Mos harroni që është thjesht gjak.

Kjo nuk është një arsye për të mos patur kontakt me një penis. Do të fshiheni më pas dhe kaq.

2. S'është dhe aq e sikletshme sa e fantazoni në trurin tuaj.

Uterusi lëshon 30 – 40 ml gjak. Imagjinojeni vetë sa pak gjak del në minutë. Zëre se s'ka gjak pothuajse fare.

3. Çarçafët mund të lahen!

Nëse ju shqetësojnë ato njollat e kuqe dhe s'doni t'i shihni kurrsesi në shtrat, mund të vendosni një peshqir. Pas natës, direkt e në lavatriçe.

4. Orgazma lehtëson dhimbjet

Orgazma jo vetëm do t'ju çlirojë në çdo kuptim të mundshëm, por do t'ju lehtësojë dhimbjet e barkut. Wshtë ilaçi natyral i periodave.

5. Pse duhet të shqetësohesh për partnerin?

Çfarë do të mendojë ai për periodat e tua? Asgjë! Nëse bën të kundërtën kujtojini si përfundon akti i tij; brenda ose mbi ju!

Ah dhe mos harroni; gjatë ciklit mund të bëni seksin e jetës, kështu që pse të humbisni kohë?

 

 

MOS I HUMBISNI