KESHILLA PER BLERJET TUAJA
Flokët

Këtë pranverë, përkëdheli flokët me pak nuancë mjalti!

Shkruar nga Anabel

13 Mars 2019

Nëse e keni ndarë mendjen për ta ndyshuar ngjyrën e flokëve, nuancat e mjaltit janë sugjerimi ynë për ju.

Floku duket i shëndetshëm, portreti juaj ëmbëlsohet dhe përshtatet më së mirë me temperaturat e larta në vijim dhe veshjet pranverore/verore.

Hidhuni një sy modeleve të mëposhtme:

Mjaltë shoqëruar me një prekje të karameltë

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Warm Caramels

A post shared by Jennifer Griffiths (@jenghair) on

Theksim i ëmbël majash

Ndriçim magjik

Ombre delikate

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Honey almond tones

A post shared by Rebecca Merrick (@hair_with_rebecca) on

Mjaltë në bjonde

Mjaltë + çokollatë

MOS I HUMBISNI