Koment mbi komente

Sipas jush, ky është çifti shqiptar që ka më shumë stil

Shkruar nga Anabel

5 Mars 2019

Sipas jush, ky është çifti shqiptar që ka më

Pak kohë më parë, në Anabel.al realizuam një sondazh, ku përmblodhëm disa nga çiftet shqiptare që kanë më shumë stil, bazuar në detaje si: kombinimi me njëri-tjetrin, ndikimi nga moda, stili karakteristik individual etj.

Në vijim gjeni çiftin që arriti të mblidhje një numër të konsiderueshëm votash, në krahasim me të tjerët. Para jush, Loredana dhe Mozzik!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MOZZIK (@mozzik) on

Para se të bëhej publike lidhja e tyre, Mozzik njihej më së shumti për muzikën e tij, asokohe pjesë e “On Records”. Megjithatë, lidhja me Loredanën i dha një tjetër dimension stilit të reperit.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MOZZIK (@mozzik) on

Ata nisën të shfaqeshin edhe në videoklipe bashkë, të kombinuar matchy-matchy.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Loredana (@loredana) on

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Loredana (@loredana) on

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Loredana (@loredana) on

Sigurisht nuk mungojnë veshjet e shtrenjta si Burberry

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@burberry

A post shared by Loredana (@loredana) on

apo Gucci.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MOZZIK (@mozzik) on

Listën e plotë me votimet e gjeni në vijim:

Sipas jush, ky është çifti shqiptar që ka më