Celebrity

Pas 10 akuzave të rënda, ylli i pop-it vetëdorëzohet në polici

Shkruar nga Anabel

23 Shkurt 2019

Pas 10 akuzave të rënda, ylli i pop-it vetëdorëzohet në

Si pasojë e rasteve të bujshme të bëra publike, dje Times raportoi se prokurorët e Country Cook në Illinois morën në shqyrtim çështjet për të siguruar një urdhër arresti ndaj R Kelly-t, që u lëshua pas disa orësh. Në vijim, këngëtari u vetëdorëzua në policinë e Chicagos-s, megjithëse vazhdoi të mohonte akuzat.

Pas 10 akuzave të rënda, ylli i pop-it vetëdorëzohet në

Nga ana tjetër, CNN raporton se ka parë një video 42 minuta e 45 sekonda ku shihet R Kelly që kryen marrëdhënie seksuale me një vajzë që s’duhet të jetë më shumë se 14 vjeç. Burime të ndryshme thonë se veprat kriminale kanë ndodhur diku rreth viteve 1998 dhe kanë vazhduar deri në 2010-n.

Për të tjera detaje për akuzat ndaj R Kelly-t, klikoni këtu.

MOS I HUMBISNI