KESHILLA PER BLERJET TUAJA
QUIZ

4 gjëegjëza që do t’ju fiksojnë!

Shkruar nga Anabel

22 Shkurt 2019

Nuk ka mënyrë më të mirë se ta nisësh ditën me disa pyetje të shpejta. Më poshtë do të gjeni 4 të tilla, që duhet t’i gjeni me patjetër.

Mendoni pak më gjatë për përgjigjen dhe do ja dilni!


#1
Të përket ty, por të tjerët e përdorin shumë më shpesh. Cili/cila është?
#2
Çfarë nuk marrim dot nga dyshemeja?
#3
Është diçka që rritet gjithmonë por nuk ulet kurrë...
#4
E hedhim kur na duhet dhe e marrim kur s’na nevojitet më. Dini gjë për çfarë bëhet fjalë?

Përgjigjet:

#1 EMRI

#2 HIJEN

#3 MOSHA

#4 SPIRANCA

MOS I HUMBISNI