Shopping now!

Koleksioni i çantave Kylie & Kendall: Më pak se 3,700 lekë!

15 Shkurt 2019

Koleksioni i çantave Kylie & Kendall: Më pak se 3,700 lekë!

Kylie dhe Kendall Jenner lançuan së fundmi për Walmart (rrjet supermarketesh, dyqanesh) koleksionin e tyre me çanta. E gjithë ç’ra në sy ishin çmimet që fillojnç nga 3 dollarë. Çanta më e shtrenjtë është vetëm 34 dollarë.

Koleksioni i çantave Kylie & Kendall: Më pak se 3,700 lekë!
$24.00
Koleksioni i çantave Kylie & Kendall: Më pak se 3,700 lekë!
$34.00
Koleksioni i çantave Kylie & Kendall: Më pak se 3,700 lekë!
$24.00
Koleksioni i çantave Kylie & Kendall: Më pak se 3,700 lekë!
$24.00
Koleksioni i çantave Kylie & Kendall: Më pak se 3,700 lekë!
$28.00

Hidhuni një sy modeleve të tjera këtu.