KESHILLA PER BLERJET TUAJA
Street Style

Vëmë bast që këto çanta do t'ju fiksojnë!

13 Shkurt 2019

Që prej fillimit të këtij viti, kishte zëra që thoshin se çantat e vogla do të zënë pjesën më të madhe të dollapeve tanë dhe do të ndodhë vërtetë!  Bazuar në të gjithë shfaqjet e modës që janë bërë deri më tani, çfarë e bën një veshje të duket bukur është padyshim; një mikro-çantë.

Sigurisht, nuk mund kurrsesi të jenë funskionale sa çantat e mëdha ku mund të fusësh gjithçka, por janë perfekte për mbrëmje. Ose kur gjithë çfarë të duhet është telefoni dhe një buzëkuq.

Format e strukturuara, ngjyrat dhe harmoni që krijojnë me veshje, do t'ju bëjë të fiksoheni pas tyre!

MOS I HUMBISNI