Beje Vete

Si t’i bësh buzët të duken më të plota, në shtëpiii

30 Janar 2019

Si t’i bësh buzët të duken më të plota, në

Buzë më të mëdha se ç’i keni në të vërtetë? Po, ekzistojnë disa teknika të thjeshta që mund t’i zbatoni, pa qenë nevoja të lini një takim me estetisten.

Si fillim ju duhet:
- një furçë dhëmbësh e pastër
- scrub
- krem hidratues

1. Lagni furçën me ujë të ngrohtë në mënyrë që të zbuten fijet.
2. Fërkoni ~butësisht~ buzët. Nëse dëshironi, mund të përdorni edhe pastë dhëmbësh.

Si t’i bësh buzët të duken më të plota, në

Duke i fërkuar lehtë do të largoni qelizat e vdekura dhe buzët do të fitojnë butësi.

3. Pas kësaj, aplikoni një scrub me sheqer + vaj ulliri.
4. Në fund, përfundojeni procesin me një krej hidratues.

Si t’i bësh buzët të duken më të plota, në

Tjetër teknikë është ajo e makeup-it, ku për te tjera detaje mund të klikoni këtu.

Si t’i bësh buzët të duken më të plota, në