Fashion on TV

Memet tuaja të preferuara, tani do t'i shihni nëpër fustane!

23 Janar 2019

Interneti sa kompleks di të jetë dhe aq interesant. Nga ana tjetër, moda e lartë është elegante, e rafinuar dhe e shtrenjtë. Duket sikur një kombinim mes këtyre 2 botëve nuk shkon, por në fakt provat tregojnë të kundërtën.

Shtëpia e modës Victor & Rolf prezantoi koleksionin e ri të fustaneve, që në fakt ishin një version memesh i kthyer në art.

Dhe siç do ta shihni më poshtë, ka një fustan për çdo gjendje tuajën emocionale.

Memet tuaja të preferuara, tani do t'i shihni nëpër fustane!

Këtë përshembull, mund ta vishni kur shkoni vonë në një event të cilin do ta shmangnit me shumë dëshirë.

Memet tuaja të preferuara, tani do t'i shihni nëpër fustane!

Kjo është ideale, kur dikush s’po kupton ku qëndron vërtetë problemi!

Memet tuaja të preferuara, tani do t'i shihni nëpër fustane!

Heh, ai nuk kthen mesazh brenda 30 sekondash. Ti shfaqesh e veshur kështu!

Memet tuaja të preferuara, tani do t'i shihni nëpër fustane!

Kur të thonë të vishesh thjesht se nuk është ndonjë gjë e madhe...

Memet tuaja të preferuara, tani do t'i shihni nëpër fustane!

Ka kaluar një javë dhe aq që kujtohet të shkruajë...

Memet tuaja të preferuara, tani do t'i shihni nëpër fustane!

Kur thjesht një “JO” është mjaftueshëm!