Sex

Ç’është seksi tantrik dhe pse konsiderohet kaq i rëndësishëm

21 Janar 2019

Ç’është seksi tantrik dhe pse konsiderohet kaq i

Seksi ndonjëherë mund të jetë i shpejtë, shumë më i shpejtë seç duhet ndaj na lejoni t’ju prezantojmë të kundërtin e tij: seksin tantrik, që është një lloj i gjatë dhe i ngadaltë i seksit.

Neotantra, navatranta ose seksi tantrik janë terma perëndimorë të bazuar tek besimet e popujve hindu. Seksi tantrik është një praktikë e lashtë e këtyre fiseve që nënkupton “thurjen dhe zgjerimin e energjisë”.

Ç’është seksi tantrik dhe pse konsiderohet kaq i

Pra, kemi të bëjmë me një formë të ngadaltë të seksit që rrit intimitetin dhe krijon një lidhje mendje–trup që shkakton orgazma të fuqishme.

Nuk ka ndonjë rregullore të qartë, por në zemër të tantrës janë ritualet seksuale që ju sjellin në humor dhe ju ndihmojnë të lidheni me partnerin.

Partnerët përqëndrohen tek njëri–tjetri po themi përmes masazheve, kontaktit sy më sy, fjalëve etj.

Ndër të tjera, tantra mund të ndihmojë njerëzit që kanë probleme me ejakulimin e shpejtë pasi ngadalëson prosesin dhe heq presionin e vazhdueshëm.

Disa ide se ç’mund të bëni:

– krijoni një atmosferë të këndshme;

Ç’është seksi tantrik dhe pse konsiderohet kaq i

– merrni frymë thellë;

Ç’është seksi tantrik dhe pse konsiderohet kaq i

– mbani kontakt të vazhdueshëm sy më sy;

Ç’është seksi tantrik dhe pse konsiderohet kaq i

– bëjini masazh njëri–tjetrit;

Ç’është seksi tantrik dhe pse konsiderohet kaq i

– tregohuni të vëmendshëm me lëvizjet e trupit;

Ç’është seksi tantrik dhe pse konsiderohet kaq i

– mundohuni të vononi orgazmat.

Ç’është seksi tantrik dhe pse konsiderohet kaq i

Bëhu pjesë e shorteut Coca-Cola

Fito çdo javë një Smart TV.

Ad by Mediadesk.al

MOS I HUMBISNI